KarinKarjalainen Näkymiä Perussuomalaiselta veräjältä

Julkaisukelvoton ilmoitus?

 

 

Julkaisukelvoton ilmoitus?

Olemme kuntapolitiikan alkumetreillä ja meissä on herättänyt närkästystä median harjoittama epätasa-arvo ja vallankäyttö.

Olemme kirjoittaneet monista yhteiskunnallisista aiheista niin omilla nimillämme kuin   Pieksämäen Perussuomalaisten Naisten nimissä. Olemme havainneet, että omilla nimillä kirjoitetut mielipidekirjoitukset ovat olleet julkaisukelpoisia. Pieksämäen Perussuomalaisten Naisten nimissä olevat kirjoitukset eivät ole ylittäneet julkaisukynnystä. Kirjoituksemme eivät sisällä julkaisunormien vastaista kirjoittelua. Kirjoituksemme ovat ratkaisukeskeisiä ja toimintatapoja uudistavia.

Saimme yhteydenoton ikäihmisten kanssa arjessa toimivalta henkilöltä.  Lupasimme hänelle, että edistäisimme ikäihmisten yksinäisyyden lievitystä esimerkiksi tarjoamalla ulkoiluapua. 

Alla oleva lyhyt kirjoitus on jäävuoren huippu. Aikaisemmat pitkähköt ja pohtivat mielikirjoitukset, joissa oli vain nimemme julkaistiin, puolueleimaisia ei.

 

Tarjosimme alla olevaa ilmoitusta mielipideosastoon Etelä-Savossa ilmestyviin lehtiin.

 

"Haluamme tarjota ikäihmisille apua arjessa toimimalla esimerkiksi ulkoilussa avustamisessa. Voimme myös tarjota keskustelu- tai liikkumiseen liittyvää apua ja tukea.

Voitte olla rohkeasti yhteydessä.

Karin Karjalainen

Mervi Eskelinen

Pieksämäen Perussuomalaiset Naiset”

 

Ps. Ilmoituksessa oli puhelinnumeromme ja sähköpostiosoitteemme

 

Onko ilmoitus julkaisukelvoton?

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

2Suosittele

2 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (9 kommenttia)

Käyttäjän Kirsiomp kuva

Se on kuin mainos ja siitä tulisi maksaa lehdelle palstamillimetriveloitus. Vaikkakaan ette luultavasti peri autettavilta maksua, mutta puolueen kannatus on se "maksu" lehden mielestä. Luulisin, että tästä on kyse.

PS. Hyvä kampanja uhkaa nyt kääntyä teitä vastaan, sorry

Käyttäjän RitvaPuolakka kuva
Ritva Puolakka

Teidän kannattaa nyt kirjoittaa asiasta oikea mielipidekirjoitus ja sitten kertoa, että olette valmiita auttamaan mm. vanhusten ulkoiluttamisessa.

Jos haluatte laittaa ilmoituksen lehtiin, niin voisitte kysyä piiriltänne avustusta ilmoitusmaksuissa, niin sitten perussuomalaisetkin saisivat samalla kunniaa ajamastanne hyvästä asiasta.

Käyttäjän ilkka07kiviniemi kuva
Ilkka Kiviniemi

Niin monimutkaista se vain on ja jos vauhtia on vielä liikaa, metsään menee, ei sille voi mitään. Hyvä tarkoitus toki, mutta Perussuomalainen apu olisi hyvä järjestää omia reittejä pitkin. Näin se olisi myös selvempää eikä kukaan ymmärtäisi tarkoitusta väärin. Tänään kaikki on hieman hankalaa ja sellaista herkkähipiäistä touhua, että saa varoa omaa "varjoaankin".

Käyttäjän IlkkaNielsen kuva
Ilkka Nielsen

Duoda duoda. Miksi pilkulleen kaksi samansisältöistä postausta samalle foorumille tunnin sisällä? Perusplagiointia vai puhdas sattuma? ;)

Käyttäjän NiemiMatti kuva
Matti Niemi

Olen varma että ko. henkilöt ovat sopineet tuolla tavalla täällä mainostavansa. Mitä palstan sääntö sanoo asiasta?

Käyttäjän ilkka07kiviniemi kuva
Ilkka Kiviniemi

Samaa ajattelin, mutta jätin kirjoittamatta. Onhan silti kaksi eri naista asialla, että pieni vivahde- ero kuitenkin.

Käyttäjän jgagarin56 kuva
Juha Kuikka

Todennäköisetsti koordinaatiovirhe. Ovat laatineet tekstin yhdessä ja sitten on jäänyt epäselvyyttä kumpi sen pukkaa.

Käyttäjän NiemiMatti kuva
Matti Niemi

Aha. Eli tämä jälkimmäinen ei ole kirjoitusta julkaistessaan huomannut, että toinen oli jo saman tekstin julkaissut 46 minuuttia aiemmin?

Itse olen vasta pari päivää täällä kirjoittanut. Mutta ennen kuin tekstin kirjoitan niin katson kyllä mitä edelliset ovat kirjoittaneet.
Teen vielä niinkin, että katson sitten miltä se teksti julkaistuna näyttää.

Käyttäjän jgagarin56 kuva
Juha Kuikka Vastaus kommenttiin #8

Joo, mutta vaikuttaa siltä, etteivät nämä kirjoittajat ole oikein muutenkaan perehtyneet tähän blogialustaan kovin aktiivisesti.

Toimituksen poiminnat